Firmitas Perhepalvelut on syyskuussa 2013 perustettu yritys Varsinais-Suomessa, joka tuottaa yksityisiä terveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluita. Panostamme psykiatriseen ja terapeuttiseen osaamiseen, sekä laadukkaaseen arvioon ja kuntoutukseen. Haluamme tarjota yhteistyötä ja työpanostamme sosiaalitoimelle, lastensuojeluun ja terveydenhuoltoon, sekä päivähoitoon ja kouluun.

Teemme yksilöarvioita, vuorovaikutuksen arvioita tai perhetutkimuksia lastensuojelun työn tueksi. Voimme itsenäisesti toteuttaa myös vanhemmuuden arviointia tai psykiatrista hoitotyötä (perheterapia-, yksilöpsykoterapia- ja theraplay- tai traumaterapiamahdollisuus), ryhmämuotoista kuntoutusta sekä antaa konsultaatioapua, koulutusta tai työnohjausta.

Lisäksi meillä on mahdollisuus toteuttaa päivystyksellisiä arvioita esim. erityisen huolenpidon tarpeellisuudesta lastensuojelussa (EHO) tai kun esimerkiksi lapsen kiireellisen huostanoton tarpeen arvioinnissa tarvitaan moniammatillista arviota. Päivystysarviointiin voimme tarjota lapsen oman sosiaalityöntekijän arvion tueksi lastenpsykiatrian tai psykiatrian erikoislääkärin arvion sekä joko psykologin tai psykiatrisen sairaanhoitajan arvion. Yhden kunnan alueelle pystymme myös järjestämään jatkuvassa valmiustilassa olevan Debriefing-ryhmän. Olemme kiinnostuneita kehittämään lastensuojelun perhetyötä yhdessä lastensuojelun kanssa.

Tiimimme koostuu lastenpsykiatrian erikoislääkäristä ja useasta lastenpsykiatrian ja aikuispsykiatrian kokeneesta sairaanhoitajasta, psykologista, sekä sosiaalityöntekijöistä, sosionomeista, sekä toimintaterapeutista. Tiimiämme täydentää lähihoitaja , lastenhoitajat.

Yhteydenotto: firmitas@firmitas.fi (TARJOUSPYYNNÖT)

Yhteydenottolomake (joka ohjautuu firmitas@firmitas.fi tai henkilökohtaisiin sähköposteihin)

Kuva: