SOS-Lapsikylä

Joskus vanhemmat eivät pysty huolehtimaan lapsistaan yksin tai lapset ovat vaarassa menettää vanhempiensa huolenpidon. Näitä lapsia me autamme.

Toimintamme ytimessä on lapsi ja hänen yksilölliset tarpeensa. Työskentelemme myös tukea tarvitsevien perheiden kanssa, jotta mahdollisimman moni lapsi voisi kasvaa omien vanhempiensa kanssa. Tavoitteemme on, että lapset saavat olla lapsia, tuntea olevansa rakastettuja ja turvassa.

Perhekuntoutuskeskus Lauste

Perhekuntoutuskeskus Lauste on voittoa tavoittelematon lastensuojelupalveluiden asiantuntija. Toimintamme ohjenuorana on lapsen hyvinvointi.

Olemme perheiden tukena lasten kasvattamisessa. Siinä meitä auttavat yli 90-vuoden kokemus, asiantunteva henkilökunta ja uusimmat palveluinnovaatiot.

Perhehoitokumppanit Suomessa Oy (PKS)

Perhehoitokumppanit Suomessa Oy (PKS) on lastensuojelun sosiaalityön asiantuntijayritys. PKS on erikoistunut vahvasti tuettuun ja turvalliseen monimuotoiseen perhehoitoon sekä avohuollon palveluista erityisesti perhekuntoutukseen ja vanhemmuuden arviointiin. Työskentely perustuu systeemiseen - ja kiintymysuhdeteoriaan perustuvaan Tiimivanhemmuus-malliin, jossa perhehoitajan tai vanhemman tueksi rakentuu lapsen kanssa työskentelevien tiimi. Uskomme, että turvallinen ja laadukas perhehoito edellyttää säännöllistä ja rakenteellista tukea sekä ohjausta.

www.perhehoitokumppanit.fi

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Logomo Konttori
Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku
044 958 0586; info@profiam.fi

Laadukkaita palveluita kunnan sosiaalityön tueksi lasten ja perheiden hyvinvoinnin varmistamiseksi. Profiamin palveluiden tavoitteena on tukea lapsiperheitä yksilöllisesti, kokonaisvaltaisesti, suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti lapsen etua toteuttaen ja perheen voimavaroja vahvistaen. Profiam Sosiaalipalveluiden moniammatillinen henkilökunta koostuu kokeneista sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisista. Toimintamme tavoite on, että perheet saavan nopean tuen ammattilaisilta elämän haasteissa ja että mahdollisimman moni lapsi saa viettää lapsuutensa kotonaan turvallisesti yhdessä vanhempiensa kanssa. Toimintaamme ohjaa ISO 9001:2015 laatujärjestelmä.

Säätiö Majakan Valo

Säätiö Majakan valo
Turku - Finland
mobile +358 (0)40 /8612916

esa.vierikko@majakanvalo.org
www.majakanvalo.org
facebook.com/majakanvalo
twitter @majakanvalo

Tukikoti Syli Turku