SOS-Lapsikylä

Joskus vanhemmat eivät pysty huolehtimaan lapsistaan yksin tai lapset ovat vaarassa menettää vanhempiensa huolenpidon. Näitä lapsia me autamme.

Toimintamme ytimessä on lapsi ja hänen yksilölliset tarpeensa. Työskentelemme myös tukea tarvitsevien perheiden kanssa, jotta mahdollisimman moni lapsi voisi kasvaa omien vanhempiensa kanssa. Tavoitteemme on, että lapset saavat olla lapsia, tuntea olevansa rakastettuja ja turvassa.

Perhekuntoutuskeskus Lauste

Perhekuntoutuskeskus Lauste on voittoa tavoittelematon lastensuojelupalveluiden asiantuntija. Toimintamme ohjenuorana on lapsen hyvinvointi.

Olemme perheiden tukena lasten kasvattamisessa. Siinä meitä auttavat yli 90-vuoden kokemus, asiantunteva henkilökunta ja uusimmat palveluinnovaatiot.

Perhehoitokumppanit Suomessa Oy (PKS)

Perhehoitokumppanit Suomessa Oy (PKS) on lastensuojelun sosiaalityön asiantuntijayritys. PKS on erikoistunut vahvasti tuettuun ja turvalliseen monimuotoiseen perhehoitoon sekä avohuollon palveluista erityisesti perhekuntoutukseen ja vanhemmuuden arviointiin. Työskentely perustuu systeemiseen - ja kiintymysuhdeteoriaan perustuvaan Tiimivanhemmuus-malliin, jossa perhehoitajan tai vanhemman tueksi rakentuu lapsen kanssa työskentelevien tiimi. Uskomme, että turvallinen ja laadukas perhehoito edellyttää säännöllistä ja rakenteellista tukea sekä ohjausta.

www.perhehoitokumppanit.fi

Funsense